+31-(0)614741047 wouter@sterckx.nl

OVER STERCKX DESIGN

 

 

Wouter Sterckx is de drijvende kracht achter Sterckx Design. Ontwerpen, bouwen en creëren kronkelt als een rode draad door zijn leven. Niet zo gek dus dat na twee studies en 5 jaar bedrijfsleven hij er voor gekozen heeft zich full-time te storten op zijn échte passie: ontwerpen, bedenken, creëren.

Collectie: Sterckx Design ontwerpt, bedenkt en creëert interieurstukken zoals tafels, stoelen en kasten. Ontwerpen worden prototypes die na onderzoek in de markt worden gezet. Ontwerpen worden toegevoegd aan de Sterckx Design Collectie. Sterckx Design kenmerkt zich door ontwerpen uit ruwe materialen: staal, (massief) hout, rvs, aluminium, beton, kunststof.

Maatwerk: Naast de collectie werkt Sterckx Design in zorgvuldig overleg met de opdrachtgever ook maatwerk opdrachten uit. Ontwerpen ontstaan in 3 fases: schets, 3d en technische tekeningen. Wanneer dit akkoord is wordt afhankelijk van het materiaal het project lokaal in de werkplaats in Nijmegen of elders geproduceerd.

Interieurontwerp: Sterckx Design kan u helpen met het inrichten van uw ruimtes, voor zowel particulieren als bedrijven. Het eindresultaat zijn kwalitatief hoogwaardige renders die een impressie geven van de ruimte en plattegronden van de indeling.

Bouwontwerp: Omdat de roots van Sterckx Design in de bouwkunde liggen kunnen wij u helpen bij het verwezelijken van uw bouwprojecten. Met uitgebreide kennis over bouwontwerp, bouwfysica en constructies is Sterckx Design de ideale partner om iets prachtigs mee te creëren.

 

 

COLLECTIE

MAATWERK OPDRACHTEN

CONTACT

NEEM CONTACT OP MET STERCKX DESIGN

8 + 6 =

E: wouter@sterckx.nl
M: +31-(0)614741047
W: www.sterckx.nl

Ingeschreven bij kamer van
koophandel Arnhem: 63860171
Swiftcode (BIC): KNABNL2H
Ibancode: NL78KNAB0255897693

[product_category per_page="12" orderby="menu_order" columns="0" category=""]